Presserende behov for kostnadseffektivt antidronesystem

2021-07-07

Fordi den svarte fluen har blitt oftere og oftere, fører den til det farlige resultatet som at det sivile flyet faller, den kjemiske fabrikkeksplosjonen, narkotikakasting på farmen eller fiskedam, kraftverkseksplosjonen, narkotikahandelen i fengsel og grenselinje, bombekastingen i militærbasestasjonen, mini/micro SPY dronekameraet skyting etc. Misbruk av droner har ført til en stor mengde menneskelivsskader og tap av eiendom i det sosiale livet.

 

Dermed trenger ikke bare det militære feltet antidronesystemet, men det sivile feltet trenger det mer og trenger det til og med i et mer kostnadseffektivt aspekt for å redde liv og penger. Den militære basestasjonen i de fleste land står overfor dronetrusselen hver dag. Disse dronene overvåker, avlytter og fotograferer landets militærhemmelighet ved hjelp av de skjulte hemmelige dronene.

Dessuten står de fleste kjemiske fabrikker overfor faren for å trenge inn minidroner. Når en liten drone kommer inn i fabrikken, kan den lett klemme seg inn i det farlige kjemiske stoffet, og føre til en uopprettelig ulykke.

 

Imidlertid er det mest antidronesystemet ekstremt dyrt, og de fleste av dem er fra Israel, Iran, USA, Storbritannia, Japan, de landene med nøkkelkunnskapsteknologi. Dessuten er de av stor størrelse og tung vekt, trenger også menneskelig overvåking.

I henhold til den nåværende situasjonen utviklet Shenzhen Texin Electronics., Co., Ltd et kostnadseffektivt antidronesystem.


 


Funksjonene inkluderer nedenfor:

*360 graders dekning

* Beskytt en rekkevidde på 500 til 1000 meter mot inntrenging av droner

*Automatisk arbeid

*Ubemannet datamaskinovervåking

*IP65 vanntett

*Smart kjøledesign

*Beskyttelse mot lynnedslag

 

Viktig bruksområde:

Nøkkelområde: Kjemisk fabrikk:

:Kraftverk: Oljedepot: Gård:

:Fiskedam: Konsert :

: Stor utstilling:

:Landsgrense:Fengsel :

:Forvaringshus:

:Viktig sportsaktivitet:


 



Kundeservice

* Ett års garanti

* Livstid teknisk støtte * Direkte snakk med ingeniørteam * Lokal installasjonstjeneste tilgjengelig

 

Kjære kunde, for ulike typer dronesignal jammer, telefon WiFi signal blokkering, anti GPS sporings signal skjold enhet, RF jammer modul, etc.

www.txjammer.com

velkommen til å spørre oss ~~~



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy