Kompatibel design av drone jammersystem

2021-10-07

India Government-prosjektet krever at vi har et fast drone-jammersystem med 4-kanals jamming GPSL1 (30W), GPSL2 (30W), 2.4G (100W), 5.8G (30W), som kan skjerme den normale dronen opp til 1500 meters rekkevidde (radius). ).



Dette prosjektet har et spesielt krav. De trenger at drone-jammersystemet vårt er kompatibelt med Arduino-reléet deres, som er kompatibelt med deres egen fjernkontroll og sømløse dronedeteksjonssystem.



Fordi de har testet drone-jammeren vår før, som er kostnadseffektiv og stabil jamming-effekt, IP65-nivå utendørs applikasjon, stabil nettverksfjernkontroll. De bestemte seg for å kombinere jammeren vår med deres egenutviklede dronedeteksjons- og fjernkontrollsystem.

Våre ingeniører diskuterte og tilbyr til slutt en løsning for dette drone-jammerprosjektet, det vil si å ta i bruk en vektorenergibryter på den kompatible tilkoblingsledningen, for å koordinere med kundens Arduino-design av fjernkontroll.



Dermed er det kompatible problemet med TeXin jammer og kunde drone deteksjonsproblem løst med ingeniørens enorm erfaring og nøkkelkunnskapsteknologi innen signal jammer felt.

Vi er sikre på å hjelpe kunden med å løse det kompatible designproblemet med dronesignaljammer og dets relative system.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy